Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kurssit

 

 

 

KURSSIT PORIN HYVÄOLOKESKUKSESSA: 

OHJATTU YKKÖSSARJA JA JOOGAFILOSOFIAA 11.5. 

Ohjattu ykkössarja perinteisen vinyasan mukaan lauantaina 11.5. klo 9-12. Päivän hinta 20e.

Sinun ei tarvitse tehdä koko ykkössarjaa osallistuaksesi tähän tunnille, voit seurata osan tunnista ja tehdä varioiden, ohjaan ryhmää kuunnellen. Mutta sinulla on oltava kokemusta astangajoogasta ja olemassaoleva harjoitus arjessasi osallistuaksesi.

Ohjatun tunnin pääpaino on vinyasoissa, harjoituksen jatkumossa, energian ja sisäisen tulen, agnin, nostamisessa. Perinteisellä mysore-tunnilla sitten yksilöllisesti käydään ykkössarjaa eteenpäin pikkuhiljaa, varmistaen että keho, hengitys ja mieli ovat valmiita uusille haasteille. Ohjatulla tunnilla vaan kevyesti voi kokeilla tulevaa, tai seurata sivusta.

Asanaharjoituksen jälkeen on noin tunti aikaa joogafilosofialle, keskustelulle ja jakamiselle.

Ilmoittaudu sähköpostitse viimeistään 5.5.mennessä:
anujiirebalancing@gmail.com.

 
 

KURSSIT MUUALLA SATAKUNNASSA:

 

ASTANGAJOOGAN ALKEISINTENSIIVI STUDIO MANTRA KAUTTUA alk. 18.-19.5.2019

Astangajoogan alkeisintensiivi alkaa Studio Mantran tiloissa Kauttualla vkonloppuna 18.-19.5. lauantaina klo 12-15 sekä sunnuntaina 12-14 ja jatkuu viikkotunneilla torstaisin klo 17-18.15 kevätkauden 16.6. loppuun saakka (yht. 4xvkotunti).

Vkonlopun aikana opiskelemme ujjayi-hengitystekniikkaa, tutustumme bandhoihin (lihaslukkoihin), drishteihin (katseenkohdistuksiin) ja näin pääsemme jyvälle astangajoogan "vinyasasta", missä kaikki nämä tekniikat yhdistyvät virtaavaksi, dynaamiseksi joogaharjoitukseksi.Vkotunneilla etenemme pikkuhiljaa astangan ykkössarjaa (yoga chikitsa) eteenpäin, aina kehon rajoja kuunnellen.

Astangajoogaharjoitus sopii hyvin kaikille, harjoitusta voi aina varioida ja tärkeintä on saada yhteys omaan kehoon sekä hengitykseen.

Ilmoittautuminen sähköpostitse: anujiirebalancing@gmail.com. Varausmaksu intensiiville on 40e, ja sitä ei peruutustapauksissa palauteta. Maksathan varausmaksun vasta, kun olet saanut minulta vastauksen sähköpostitse.

Intensiivin hinta on: 94eur/84eur* (sis. alv 10%), tämä sisältää siis vkonlopun intensiivin (5tuntia) sekä 4x viikkotuntia torstaisin. Jos osallistut pelkille viikkotunneille, tämän hinta on 77e/70e. Yksittäisille tunneille 13e.

*Alennettu hinta: työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille, varusmiespalveluksessa sekä hoitovapaalla oleville.
Maksutavat: tilisiirto (lasku sähköpostitse), käteinen, Smartum- setelit sekä -saldo sekä Virike- setelit ja -saldo.

 

ASTANGAJOOGAN ALKEISINTENSIIVI HARJAVALTA Kunto-liikis 27.-28.4.2019

Astangajoogan alkeisintensiivi Harjavallan Kunto-liikiksessä alkaa vkonloppuna 27.-28.4. la&su klo 13-15.30. sekä jatkuu viikkotunneilla sunnuntaisin klo 15-16.15. aina kevättkauden loppuun 16.6. asti. Intensiiviin sisältyy siis 6 vkotuntia (ei tuntia 5.5.) sekä aloitusviikonloppu.

Jos sinulla on alkeet käytynä, voit osallistua myös pelkästään viikkotunneille. Alkeisintensiiviä varten sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogasta, eikä muutakaan vaatimuksia. Astangajoogaharjoitus sopii hyvin kaikille, harjoitusta voi aina varioida ja tärkeintä on saada yhteys omaan kehoon sekä hengitykseen.

Vkonlopun aikana opiskelemme ujjayi-hengitystekniikkaa, tutustumme bandhoihin (lihaslukkoihin), drishteihin (katseenkohdistuksiin) ja näin pääsemme jyvälle astangajoogan "vinyasasta", missä kaikki nämä tekniikat yhdistyvät virtaavaksi, dynaamiseksi joogaharjoitukseksi. Vkotunneilla etenemme pikkuhiljaa astangan ykkössarjaa (yoga chikitsa) eteenpäin, aina kehon rajoja kuunnellen.

Alkeisintensiivin hinta on 115e/105e* (sis. alv 10%) ja tämä sisältää viikonlopun ( 5tuntia) sekä 6x sunnuntaitunti.
Osallistuminen pelkille viikkotunneille: 66e/60e*. Yksittäinen tunti 13e.

*Alennettu hinta: työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille, varusmiespalveluksessa sekä hoitovapaalla oleville.
Maksutavat: tilisiirto (lasku sähköpostitse), käteinen, Smartum- setelit sekä -saldo sekä Virike- setelit ja -saldo.

Ilmoittautuminen sähköpostitse: anujiirebalancing@gmail.com. Varausmaksu intensiiville on 40e, ja sitä ei peruutustapauksissa palauteta. Maksathan varausmaksun vasta, kun olet saanut minulta vastauksen sähköpostitse.

Alla sekä yllä oleva kuva Harjavallan tunnilta. 

 

HEIDI PARVIAINEN (KPJAYI 1) ASTANGAJOOGAINTENSIIVI 24.-25.5.

Heidi Parviainen (KPJAYI 1) saapuu Intian Gurukulasta meitä astangeja opettamaan tänne Satakuntaan. Kurssi pidetään Harjavallan Kunto-liikiksellä. Heidin kurssilla teemme ohjattua asanaharjoitusta, missä tutustumme hienovaraisen vinyasan sekä hengityksen saloihin, jonka myötä harjoituksesta kehittyy entistä meditatiivisempi ja henkisempi.
Tutustumme myös joogafilosofiaan, japa-meditaatioon sekä mantrojen lausumiseen eli chanttaamiseen.

24.5. Perjantai
17-18.30. Ohjattu lyhyempi harjoitus
18.30-20 Japa-meditaatio ja Mantrojen Chanttaaminen

25.5. Lauantai
8.30.-10. Ohjattu harjoitus, vinyasat ja hengitystekniikka
12-14.30. Chanting sekä Joogafilosofiaa

Kurssin hinta on 70e/60e* sis. alv 10%.
Alennettu hinta: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja hoitovapaalla olevat.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: anujiirebalancing@gmail.com.

 

 


Jaa: