Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Hoidot

REBALANCING-kehoterapia

Rebalancing on keholähtöinen psykosomaattinen terapia, joka pyrkii palauttamaan ihmisen harmoniaan itsensä kanssa; auttaen häntä löytämään kehon, mielen ja sydämen tasapainon.

Rebalancing yhdistää ainutlaatuisella tavalla seuraavia tekniikoita: syvälle lihakseen ulottuva 'Deep Tissue'-hieronta poistaa lukkiutumia lihaksista; 'Joint tension release' edistää nivelten liikkuvuutta; vapauttava ja rentouttava 'Liquid body work' tuo tietoisuuteen huomaamattomatkin lihas ja niveljännitteet ja Connective Tissue stretches venyttävät ja vapauttavat. Jokaiseen hoitoon kuuluu 'Energy balancing' joka tasapainottavat kehon ja mielen harmoniaa. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen ja vahvasti intuitiivinen.

Nämä tekniikat, yhdistettynä hengitys- ja energiatyöskentelyyn, kehotietoisuuden lisäämiseen ja sisäiseen tunteiden käsittelyn tehostamiseen, ovat tehokas keino kehon hyvinvoinnin palauttamiseksi. Kun keho päästää irti lihasjännitteistä ja rentoutuu, vapautuu energiaa. Samalla vanhat ja tiedostamattomat tunteet, asenteet ja kaavat, jotka kahlitsevat meidät, nousevat tietoisuuteemme.

Tämä auttaa meitä saavuttamaan paremman itsetuntemuksen ja löytämään piilossa olevan potentiaalimme. Näin pääsemme lähemmäs syvintä sisintämme. Tätä kautta saamme vahvuuden elää elämää spontaanisti ja aidosti.

Rebalancing-hoitoja on suositeltavaa ottaa useampi kerta, koska kehon avautuminen on pidempi prosessi, ja kerros kerrokselta päästään käsiksi aina vaan syvemmällä oleviin tukoksiin, jotka voivat olla vaikka peruja lapsuuden traumoista ja kokemuksista vaikuttaen alitajuisesti tänäkin päivänä.

Yksi hoitokerta on noin 1,5h ja hinta on 80e yksittäisenä kertana.
3xjakso on 200e sekä 5xjakso on 320e.

Suomessa tällä hetkellä työskentelee vain kourallinen Rebalancing-terapeutteja, olen suorittanut koulutuksen Intiassa v.2015 Oshon instituutin kouluttajan opissa.
Opettajani Rasalji Antarin sivut>

ENERGIAHOIDOT

Energiahoidot ovat vaihtoehtoinen hoitomenetelmä, joka perustuu ihmisen energiakentän kautta tapahtuvaan parantamiseen. Kaikki täällä on energiaa, ja ihminen on psykosomaattinen kokonaisuus, jossa niin tunteet, mieli ja keho toimivat yhdessä vaikuttaen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Energia toimii tavoilla, mitä mielemme usein ei pysty käsittelemään ja ohjaamaan. Hoidot ovat intuitiivisia ja aina täysin yksilöllisiä. Hoito ei ole hierontaa, vaan hoidon aika luodaan ideaali tila, missä paranemisprosessi voi käynnistyä. Ihmiskeholla on potentiaali parantaa itse itsensä ja usein pysähtyminen, salliminen ja irtipäästäminen voi toimia avaimina isojen asioiden vapauttamiseen. Shamanistinen kosketus on myös vahvasti läsnä hoidoissani.

Kesto 45min

Hinta 50e

Jaa: