Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

KRANIOSAKRAALIHOIDOT

 

Kraniosakraaliterapia (CranioSacral Therapy, CST) on kokonaisvaltainen, turvallinen ja pehmeä manuaalinen hoitomuoto, jolla tuetaan kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumista ja siten koko kehon itsekorjautumismekanismia. Hoitomuodon juuret ovat osteopatiassa ja sen on kehittänyt lääkäri-osteopaatti John E. Upledger 1970-luvulla Yhdysvalloissa. Kraniosakraalijärjestelmä on toiminnallinen kokonaisuus, joka suojelee sekä hoitaa aivoja ja selkäydintä. Se vaikuttaa lähes jokaiseen keskushermostolliseen toimintaan, kuten tuki- ja liikuntaelimistöön sekä umpieritys-, immuuni- ja ruuansulatusjärjestelmiin.

Kraniosakraaliterapiassa työskennellään koko kehon kanssa ja paikannetaan häiriötilojen alkuperäiset syyt kraniosakraalijärjestelmää havainnoimalla. Kun ongelmakohdat on paikallistettu, pystytään ihonalaisissa kudoksissa olevat jännitteet vapauttamaan hyvin kevyellä hoitotekniikalla ja siten edistämään kehon luonnollisia parantumisprosesseja.

 

KRANIOSAKRAALITERAPIA TARJOAA APUA MONEEN VAIVAAN

Kraniosakraaliterapia on monipuolinen menetelmä, jolla voidaan hoitaa myös odottavia äitejä, vauvoja, pieniä lapsia sekä eläimiä. Sitä käytetään myös työskennellessä ihmisten kanssa, joilla stressi on kroonistunut ja hermosto ylikuormittunut aiheuttaen monia erilaisia oireita kuten herkistymistä ympäristölle, purentaongelmia, uniongelmia ja uupumista.

-migreeniin ja päänsärkyyn
-niska- ja selkäkipuihin
-koliikkiin
-oppimisvaikeuksiin
-uniongelmiin
-kuukautiskipuihin
-fibromyalgiaan
-motorisiin ongelmiin
-neurologisiin häiriöihin
-verenkierrollisiin häiriöihin
-immuunijärjestelmän häiriöihin
-TMJ-syndroomaan
-keskushermostollisiin sairauksiin
-aivo- ja selkäydinvammoihin
-post-traumaattiseen stressihäiriöön
-autismiin


Lähde: www.cst-klinikka.fi Katja Puolakka.

 

KRANIOSAKRAALIHOITO kestää tunnin, ja on hyvä jos samana päivänä pystyisit rauhoittumaan, etkä tekisi mitään raskasta. Hoidoissa työskentelen tarvittaessa myös muiden tekniikoiden kanssa, joten hoidot ovat aina yksilöllisiä ja syntyvät hetkessä. 

Kraniosakraalihoidot ovat 60e/kerta (sis. alv 24%) (1.3.2021 alkaen). Viiden kerran hoitosetti 250e (voimassa 6kk). Kraniosakraaliterapiahoitoihin kannattaa ottaa useampi aika, jolloin hoitomuodon vaikutuksista saa parhaan mahdollisemman avun. 

TÄLLÄ HETKELLÄ KRANIOSAKRAALIHOITOJA ei ole tarjolla. 22.4.22. 

 

Hoitokokemuksia

"Anun hoidon jälkeen olo oli todella kevyt. Tunsin olevani utuisessa pumpulissa. Seuraavana päivänä huomasin ranteiden ja vatsan seudun ohentuneen, ilmeisesti jotain lähti liikkeelle aika lujaa. SI-nivelessäni oleva ongelma on vähän helpottanut ja olo on hoidon jälkeen ollut seesteisempi." Saija, Pori

 

"ihan kuin sata naista olisi ollut hoitamassa!" Sari, Pori

 

"En ole aikaisemmin ollut kraniosakraalihoidossa joten en oikein osannut odottaa mitään, aika avoimella mielellä menin Anun hoitoon. Oli aivan huikea kokemus, turvallinen ja tuntui tosi syvällä, pelkkä hellä kosketus avasi sellaisia fyysisiä jumeja jotka ollut vuosikausia riesana. Voin todella lämpimästä suositella Anua ja tätä hoitoa, jälkeenpäin olo oli aivan uskomattoman hyvä" Hanna, 

 

 

 

 
 

 

 

 

Jaa: