Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

KRANIOSAKRAALIHOIDOT

 

Kraniosakraaliterapia (CranioSacral Therapy, CST) on kokonaisvaltainen, turvallinen ja pehmeä manuaalinen hoitomuoto, jolla tuetaan kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumista ja siten koko kehon itsekorjautumismekanismia. Hoitomuodon juuret ovat osteopatiassa ja sen on kehittänyt lääkäri-osteopaatti John E. Upledger 1970-luvulla Yhdysvalloissa. Kraniosakraalijärjestelmä on toiminnallinen kokonaisuus, joka suojelee sekä hoitaa aivoja ja selkäydintä. Se vaikuttaa lähes jokaiseen keskushermostolliseen toimintaan, kuten tuki- ja liikuntaelimistöön sekä umpieritys-, immuuni- ja ruuansulatusjärjestelmiin.

Kraniosakraaliterapiassa työskennellään koko kehon kanssa ja paikannetaan häiriötilojen alkuperäiset syyt kraniosakraalijärjestelmää havainnoimalla. Kun ongelmakohdat on paikallistettu, pystytään ihonalaisissa kudoksissa olevat jännitteet vapauttamaan hyvin kevyellä hoitotekniikalla ja siten edistämään kehon luonnollisia parantumisprosesseja.

 

KRANIOSAKRAALITERAPIA TARJOAA APUA MONEEN VAIVAAN

Kraniosakraaliterapia on monipuolinen menetelmä, jolla voidaan hoitaa myös odottavia äitejä, vauvoja, pieniä lapsia sekä eläimiä. Sitä käytetään myös työskennellessä ihmisten kanssa, joilla stressi on kroonistunut ja hermosto ylikuormittunut aiheuttaen monia erilaisia oireita kuten herkistymistä ympäristölle, purentaongelmia, uniongelmia ja uupumista.

-migreeniin ja päänsärkyyn
-niska- ja selkäkipuihin
-koliikkiin
-oppimisvaikeuksiin
-uniongelmiin
-kuukautiskipuihin
-fibromyalgiaan
-motorisiin ongelmiin
-neurologisiin häiriöihin
-verenkierrollisiin häiriöihin
-immuunijärjestelmän häiriöihin
-TMJ-syndroomaan
-keskushermostollisiin sairauksiin
-aivo- ja selkäydinvammoihin
-post-traumaattiseen stressihäiriöön
-autismiin


Lähde: www.cst-klinikka.fi Katja Puolakka.

 

KRANIOSAKRAALIHOITO- ajat ovat pääosin keskiviikkoisin (klo 12, 15 ja 17),myös sovittaessa.

Hoito kestää tunnin, ja on hyvä jos samana päivänä pystyisit rauhoittumaan, etkä tekisi mitään raskasta. Hoidoissa työskentelen tarvittaessa myös muiden tekniikoiden kanssa, joten hoidot ovat aina yksilöllisiä ja syntyy hetkessä. 

Kraniosakraalihoidot ovat 60e/kerta (sis. alv 24%) (1.3.2021 alkaen). Viiden kerran hoitosetti 250e (voimassa 6kk). Kraniosakraaliterapiahoitoihin kannattaa ottaa useampi aika, jolloin hoitomuodon vaikutuksista saa parhaan mahdollisemman avun. 

Ota yhteyttä 0504064582 ja sovitaan sinulle aika. 

 

 
 

 

 

 

Jaa: